Варна, след нечуваната буря.

Всякакви думи бледнеят...седиш с разпрана по всички шевове душа, мълчиш и стискаш зъби...няма думи. Цяла поляна с пласмасова смрад. Наслоявали сме я бавно в морето и сега то за два дни ни я изплю.







Коментари

  1. Мръсотията все излиза на яве!
    А не ти ли прилича на нашата нравственост/безнравственост?!

    ОтговорИзтриване
  2. Да, Цвети! Толкова символика има в целия ужас, който се е ширнал в момента на варненския браг. Чисто и просто - картина на тоталната ни бездуховност.

    ОтговорИзтриване
  3. мъкааааааааааа.......

    ОтговорИзтриване
  4. Морето ни показа колко сме били отговорни към природата.На приказки всички сме много велики,а кой ли го направи всичко това :-( Мариана

    ОтговорИзтриване
  5. В живота ние хората винаги получаваме сигнали за нашие безумни действия.Природата е така добра да ни дава шансове за добронамерени актове на поведение към нея.Но не ние не само не ги разпозаваме,а дори се превръщаме в по големи нейни експлоататори.Ето го резултата!

    ОтговорИзтриване
  6. готини снимки, а какво прекрасно бъдеще сме завещчли на децата си? Добре, че поне съществуват курорти като слънчев бряг. Този отявлен монумент на бетона. Бетона като наш неизменен спътник. Ако видим едно прекрасно "девствено място" ние неистово му се радваме. Но понеже природата не е така съваршенна ние я облагородяваме - заливаме я с тонове бетон - за да стане по комфортно. Не, не на природата и е комфортно, но нали ние сме глезените и крехките. Все пак амо имаме вкус ще оставим едмо малко място където наистина ще има живи растения. Живи чисто биологично, но свободни да се развиват - никога. Ние трябва да ги подрязваме и изкореняваме ако решат да развалят нашата идилия с бетона. Междувременно ги торим с много порядъчна доза пластмаса и други продукти извиращи от дълбините на човешкия гении и прогрес. Например електронни отпадъци, киселинни дъждове, и други. Но поне се отпалщаме на умиращата и агонизираща природа, като окачваме по клоните на гордо стърчащите дървета, по няколко найлонови торбички. Така дори я разкрасяваме

    ОтговорИзтриване
  7. вече е почистено!!!!!!!!!!!дан вярва на очите си човек...преди половин час обиколихме с екипа ;-) daka_p

    ОтговорИзтриване
  8. Напълно очаквано морето си отмъсти на свинете (хората).

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

За вярата, следите на времето и за двата Бога

Тя е момиче, жена, дяволица

За горите на Делю, пенливата вода и висините