Проба, проба,1,2,3...а,работи:-)) Добре сте ми дошли!

Аз съм Ели. Онази, от снимката, изкушената от красотата на рисуването и фотографията. Този сайт е дело на едно прекрасно, креативно и фантастично момче с много любов в сърцето и слънце в очите.  ЗАТОВА МУ БЛАГОДАРЯ С ВСИЧКАТА СИ ДУША И ПЛАМ!

Здравейте, невидими, но значими! Защото да се потопиш в романтичния свят на една мечтателка вместо да жулнеш по една ракия, да набиеш котката или да изгледаш поредния сериал, си е белег за значимост. Благодаря ви! Дано ви е топло и красиво по време на разходката. Драснете по ред, ако нещо ви  провокира и замисли тук. Ще съм щастлива да видя мислите ви:-)))

Коментари

  1. Случайно попаднах на този блог през линк от сайта ви.За коментар ме провокира непринудената простотота с която са представнеи картините и фотографиите, както и автора.Хубаво е.Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти! Наминавай, тук е чисто и истинско. А при изкуството се влиза бос и с чиста душа:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Пламен Янакиев (Plameny)11 септември 2009 г. в 21:40

    Елиии, да не ти се е повредило пак фотоапаратчето, че рисуваш бе, душко?!? :))
    Това, в рамките на шегата, а на сериозно-как няма да ни е топло и красиво, след като всичко в тази галерия е истинско, влязло през очите и минало през сърцето на тази мечтателка, която спокойно мога да причисля към застрашените от изчезване видове...
    Поздравления и за "креативното и фантастично" момче, натворило този хубав сайт, и с пожелание винаги да е с... последните "драйвъри" на живота! :))
    От все сърце ви желая успех в начинанието и безброй почитатели!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, пламъчеее! Господ здраве, очи за красивото и бръмбари в главата да ти дава! Наминавай-добре дошъл си винаги:-)

    ОтговорИзтриване
  5. Ели,
    приятно съм изненадана от идеята ви, както и от реализацията на тази идея. Уютно е тук, не само защото това е твоя свят, когото познавам и обичам. А и защото виждащият може да намери изгубено очарование в езика на простичките неща, на стилизираните образи, послания, на идеите, поднесени в естетичен вид с твоя почерк и с твоето име.
    За жалост, изразяването на душата е толкова несъвършено, че често не може да се види истинското и "лице". Твоята обаче прозира - и се радвам, че съм могла да надникна. И с удоволствие ще се връщам тук, за да усмихваш деня ми :)
    Поздрави и за създателя на блога!

    Янита Николова

    ОтговорИзтриване
  6. Яни, от сърце ти благодаря! Винаги знаеш как да стоплиш сърцето на човек. Да го вземеш в шепи(сърцето, не човека), да го окуражиш, да му помогнеш да вижда в бяло. Идвай, присядай и си вземай по малко светулчена светлина. Колко му трябва на човек, за да вижда пътя:-) Целувки!

    ОтговорИзтриване
  7. Чета публикуваните до сега коментари и се чудя как и аз да напиша 2 хвалебствени слова за това прекрасно момиче,без да се изложа с непретенциозния си стил на писане...нали съм си малко недодялана:),та ще прощавате..;-)Каквото и да кажа едва ли ще успея да изразя всичките чувства,които ме завладяват,докато гледам творбите ти,Ели.Най-вече картините.За човек,който познава доста отблизо авторката(смея да твърдя това)мога да кажа с доста голяма убеденост,че през тях прозира нейната прекрасна душа.Светлината,която осветява всеки неин ден,полъха на морския вятър,вдъхновяващата сила на любовта..те са там,в картините и,оживели изпод чудедейната и ръка..Толкова истински,непринудени и чисти...Като самата Ели...Ако всички имаха нейната душа светът щеше да бъде много по-красив...Шастлива съм,че имам щастието да се докосна до тази красота,която ми действа толкова успокояващо..Щастлива съм и да бъда твоя приятелка,Ели!!!Дерзай,твори и радвай хората..Стискам палци на всяко твое начинание!И винаги съм вярвала в теб!А между другото,напълно подкрепям изказването на Пламен Янакиев,че ти си"от застрашените от изчезване видове":)
    Успех,мила Ели!Желая ти го от сърце!
    ....Вани.....

    ОтговорИзтриване
  8. Недодялана ли? Ти се шегуваш, фина и добра душа!!! Благодаря ти за милите думи! И за гостоприемството в Елена, където наснимах толкова вълшебства!!! Ти си истинска приятелка и много се гордея с теб, със силата и светлината ти! Успех и смелост, Ванюшка!

    ОтговорИзтриване
  9. 3,2,1, Старт! По-е-ха-ли! Поздравления за решението ти за личен блог! Чакам с нетърпение теми за дискусии! Желая ти само позитивни мисли и мнения в тази инициатива!

    АК47

    ОтговорИзтриване
  10. Спасибо большоеее:-)О,ще има темички-дал господ поводи:-)

    ОтговорИзтриване
  11. Ели, картините и фотографиите ти са невероятни. В тях има много споделена топлина, дълбока интимност и усещане за нещо съкровено, което всеки един от нас е скътал в дебрите на душата си, а ти ни напомняш да бъдем себе си. Благодаря на съдбата, че те има и че си точно такава, каквато си - истинска и неподправена.
    Светлана

    ОтговорИзтриване
  12. Ели просто си една толкова добра и кристално чиста душа,че всичко до което се докоснеш му придаваш великолепие и емоции галещи душите ни.
    Бъди благословенна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

За вярата, следите на времето и за двата Бога

Тя е момиче, жена, дяволица

За горите на Делю, пенливата вода и висините