Елате с мен в новото ми предаване ЕЛИксир

"ЕЛИксир"се казва следобедния блок на ivarna.tv
Аз съм му автор и водещ. Много ще ви се радвам - ако бъдете активни и ми помогнете заедно да си забъркаме това следобедно пространство. Каквото си го надробим, такова ще си го сърбаме. Някой –с чаена лъжичка, други – с черпак. Защо така се казва? Защото ми е адашче – първо, и второ – защото ЕЛИксирът е екстракт, есенция от най-истинския вкус. Забележете, че не казвам ИЗТЪНЧЕН. Изобщо нямам мераци да се пъча да си създавам лъжовен ХАЙ-ЛАЙФСКИ стил, да надскачам собствената си земност и човещина, да лъскам паркетите на лъскавия варненски HI-живот. Нито го познавам, нито се отъждествявам с него. ЕЛИксирът – ако е напитка – извлича най-истинските, отгледани от енергията на слънцето и земята зрънца плод. Аз ще бъда като вас наблюдател. Наблюдател на истински, житейски шантави случки от ежедневието на обикновения човек, наблюдател и ценител на труда на интересните хора– творци – музиканти, писатели, художници, учени, специалисти.
Какво няма да видите в предаването? Няма да има политика. За нея си има място. Ще бягам като дявол от тамян от евтиния популизъм, който неминуемо тук все някой ще се опита да ни пробута. Ще пердаша през пръстите :evil: Няма да има елементарни клюкащини за известни личности от рода на – кой за кого се оженил, кой забременял, кой с кого спал, кой на кого светил, надничал в ухото, бъркал в гащите, оплюл. Досадно е. Има си достатъчно място за подобна бълвоч. И защо да бъркаме в пазвите и панталоите, в личния живот на хората?
Ще надничаме обаче в странностите на обикновения чоек у нас и по света. Незнайният куку, смелият мечтател, дръзкият учен – те са най-силните двигатели на интресния свят, в който живеем. :P ;) Добре сте дошли! Помагайте с теми! :P



 На АК47  много благодаря за идеите!
Пишете и тук:-)

http://ivarna.tv/forum/viewtopic.php?f=8&t=11

Коментари

  1. Пожелавам късмет на новото предаване.Нагърбила си се с трудна задача (гледах предаването )и предизвикателството е огромно. Просто трябва да освободиш таланта си и всичко ще се получи по най-добрият начин.Знам го.

    ОтговорИзтриване
  2. Топла прегръдка за приятелското рамо! БЛАГОДАРЯ ТИИИИИИ!:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Много успех, Ели и огромно вдъхновение ти пожелавам. Кати

    ОтговорИзтриване
  4. Мерси, мила Кате! На теб пожелавам да се върнеш скоро в нашето си поприще :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

За вярата, следите на времето и за двата Бога

Тя е момиче, жена, дяволица

За горите на Делю, пенливата вода и висините